Kókuszos - gyümölcsös desszert

avagy ehető vadgesztenye :-)

Imádnivaló,sütés nélküli, kevés alapanyagú,kókuszimádóknak kötelező! :-) És nagyon emlékeztet a vadgesztenyére, na nem az íze, hanem a külseje.

Hozzávalók:

10 dkg kókuszreszelék

1 nagy tubus sűrített tej

aszalt gyümölcsök pálinkába áztatva

10 dkg csokoládé ízlés szerint ét, vagy tej (bevonómasszát inkább ne)

kevés étolaj

Elkészítés

1. Keverjük össze a kókuszreszeléket a sűrített tejjel, majd hagyjuk hűtőben állni pár óráig.

2. Formázzunk kb. diónyi méretű golyókat, úgy hogy a közepébe előzetesen pálinkába áztatott aszalt gyümölcst teszünk. Tenyérrel a legkönnyebb gömb alakot formázni.

3. Olvasszuk fel a csokoládét gőz fölött, vagy mikróban, majd adjunk hozzá pár csepp étolajat.

4. Vonjuk be a golyókat. Hűtés után fogyasztható!

Jó étvágyat! :-)