Erdei gyümölcsös, krémsajtos finomság

Hozzávalók:

kb. 600 g tiramisu piskóta

erdei gyümölcsös krémhez:

750 g gyorsfagyasztott vegyes erdei gyümölcs

1 és 1/4 csésze porcukor

1/2 citrom leve

valamilyen bogyós pálinka (feketeribiszke, málna, szeder, stb.) ízlés szerint, kb. 2-4 cent

sajtkrémhez:

4 doboz Philadelphia krémsajt (natúr-500 g)

1/2 vaníliarúd

1 csésze porcukor (2 dl)

2 dl habtejszín

Elkészítés:

1. Felfőzzük a gyümölcsöt a citromlével, a végén szétnyomkodjuk a szószban lévő nagyobb gyümölcsdarabokat,  hozzákeverjük a pálinkát, majd hagyjuk kihűlni.

2. A sajtkrémet összekeverjük a porcukorral, majd a felvert habtejszínt óvatosan hozzáforgatjuk.

3. Közepes tepsibe (25 x 30 cm és 6 cm magas) rétegezzük a következőket:  1 réteg babapiskóta, 1 réteg gyümölcskrém, 1 réteg sajtkrém, majd így folytatjuk, a vége gyömölcs sajtkrém lesz. (a piskótát 3 rétegben rakjuk)