Pálinkalakulat

2015\01\17

Reneszánsz pálinkaház

ahol a kávét is pálinkával isszák :-)

Időről időre szeretnék ajánlani olyan pálinkafőzdéket, ahol már korábban személyesen jártam és valamiért kitűnnek a sok főzde közül. A Reneszánsz Pálinkaház meseszép helyen Badacsonyörsön van, csodálatos panorámával. Ha pedig belépünk a kóstolóhelységbe azonnal láthatjuk a főzőberendezést, a főzés folyamatát. A Tulajdonosok kötetlen beszélgetés során mutatják be a főzdét, és ami fantasztikus, a kóstolóhoz sajàtkészítésű ételeket tálalnak. A csülöktortájuk egyedülálló! :-) Az Ő történetük jó példa arra, hogy soha sem késő újrakezdeni! Ismerjétek meg a történetüket! 

http://ilovebalaton.blog.hu/2014/10/31/palinkamennyorszag_badacsonyorson

Pálinkalauz

2015\01\14

Pálinkajándék azoknak, akiket szeretünk

Eljött az idő, hogy meghirdessem az első Pálinkalakulatos nyereményjátékot! Ahhoz, hogy részt vegyetek rajta, nem kell mást tennetek, mint 2015. február 14-ig elküldeni nekem egy pálinkás receptet és az ételről készült fényképet!

A nevezési határidőt természetesen nem véletlenül választottam! :-) Nyugati szokást átvéve ezen a napon ünnepeljük Bálint azaz Valentin napján. Mivel én annak a híve vagyok, hogy nem csak az év egy napján kell kimutatnunk, hogy szeretünk, ezért a kényeztető ételnek mindenképp Valentin nap előtt kell készülnie, és ezt fotóval is dokumentálni kell! ;-) Olyan pálinkás ételek receptjét várom tehát, amely párunk, vagy valamely szerettünk, barátunk kényeztetését szolgálja! Lehet ez "ágybareggeli", sütemény, bonbon vagy bármilyen étel, a lényeg, hogy a pálinka szerves részét képezze, és elkészültét mosoly nyugtázza!

A nevezéshez szükséges a következő adatok elküldése a palinkalakulat@gmail.com e-mail címre:

- név (becenév)

- az étel készítésének aprópója (röviden 1-2 mondatban)

- pálinkás étel receptje

- az ételről készült fotó

- nyilatkozat arról, hogy megjelenhet-e névvel (becenévvel) később a recept a blogon

A nyereményeket hamarosan mutatom! ;-)

Izgalommal várom a recepteket! Sok sikert! :-)

 

 

süti beállítások módosítása